Bach skadade spelaren visade försvarare.

Oöverträffad bit, när fair play blev slagna, visade fotbollsspelare i den holländska högsta divisionen. Ajax försvarare varnade motståndare som ligger på marken skada hans lagkamrat, men när motståndaren slutat spela själv körde vingen offensiva åtgärder. Rättvisa sporra attack färdiga mål. Ajax och sedan vann 2: 0: e

Cool trick. Så vad händer om det inte är exakt vara rättvis. Huvudsaken är att vi har en chans att göra mål. Detta är förmodligen körde Ajax försvarare Joel Veltman i en duell med Sparta Rotterdam (bet-at-home). I den 51: a minuten för 2: 0 för Amsterdam laget stannade på botten Ajax fotbollsspelare, men spelade på.

Och sedan kom. Veltman i position att försvara höger motståndare pekade (betclic) på fallna partner. Gest tydligt som ska avbryta spelet. Men när fotbollsspelare Sparta Rotterdam slutat spela, flydde han vingen och skickas framför mål Shot korset. Han lyckades försvaret laget, som leds av förre Slavia tränare Alex Pastoor avvärjas (sportingbet).